Tlf. 88 444 222

Historie

Varde Dyrehospital er opstået som en sammenlægning af Helle Dyrlægerne og Varde Dyrlægerne, og trådte i kraft 31. august 2015. Udgangspunktet for fusionen var at bevare den nære relation mellem personale og klienter, men samtidigt udvide den faglige kapacitet. Herved kan vi skabe endnu bedre oplevelser og forløb for vores patienter via et dedikeret og specialiseret personale, en øget fleksibilitet og kapacitet samt forbedrede fysiske faciliteter. 

En specialiseret praksis

Vi er 8 dyrlæger, 13 veterinærsygeplejersker, 1 laborant, 2 klinikassistenter og 1 bogholder, der alle arbejder med at servicere vores klienter og patienter i en intens hverdag. Vi er en specialiseret familiedyrspraksis, hvor vi udelukkende servicerer kæledyr. Som dyrlæger for familiens kæledyr, fungerer vi både som ”almen praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også som hospital ved behov for mere omfattende undersøgelser og behandlinger.  

Familiedyr

På Varde Dyrehospital prioriterer vi kommunikationen med vores klienter højt. I forbindelse med sygdom hos ens kæledyr, kan der være mange informationer at forholde sig til samt svære beslutninger, der skal tages. Vi bestræber os på at gøre dette forløb nemmere ved at vejlede klienten om årsager, muligheder og konsekvenser. Med en tilstrækkelig rådgivning ønsker vi det skal være lettere for klienten at tage den ”rigtige” beslutning for det videre forløb.

På Varde Dyrehospital ønsker vi at varetage kæledyrenes trivsel og sundhed. Dette sker dels gennem dialog med ejer om pasning og pleje, og dels gennem undersøgelse og behandling ved forekomst af sygdom. Som ansvarlige dyrlæger er det også vores opgave at påpege, når et sygdomsforløb nærmer sig enden, og det er tid til at tage afsked.

Feedback fra klienter

På Varde Dyrehospital arbejder vi altid på at udvikle os. Derfor er vi altid interesseret i at modtage ”feedback” fra vores klienter.